<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1360041426873233189\x26blogName\x3dFaa+Stories\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://faarxh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://faarxh.blogspot.com/\x26vt\x3d2033940488993577624', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


fakerrrr
August 10, 2011 9:10 PM

heyy yaww , salam ramadhan 

okay , tengok pada tajuk entry niee . faker ? whooaaa , aku rasa korang tahu ape ituu faker . 

aku tak tahula , kenapa manusia zaman sekarang suke fake gambar orang ? kalau dah tahu tak ade gambar tak payah la buat muka buku or wtvlah kan ? tak tahu malu betol , nak fake gambar orang .

okay , nie link die ,  http://www.facebook.com/profile.php?
id=100001860935826

nama die , wani cingle mingle .







and lagi 1 , tak tahulah sape punya kerjakan , fake nama aku then letak gambar sape tah , seksi pulak tuhh . hmm aku tahu , orang nak jatuhkan aku noww . so aku kene redha jea , dgn bende-2 mcm nie . tambah-2 lagi nie bulan ramadhan .

okay nie link die , http://www.facebook.com/profile.php?id=100002639772549


okay , i thinks that all . bye :) salam :)


« »