<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1360041426873233189\x26blogName\x3dFaa+Stories\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://faarxh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://faarxh.blogspot.com/\x26vt\x3d2033940488993577624', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Twilight Saga Breaking Dawn Part 1
December 5, 2011 10:00 PM


hai everyone :> okay , tadi aku hang dengan cousin aku miraa . hang JJ je . then, aku tengok wayang cerita Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 . Omaigoat best gilaaaa kot . aku memang tengok semua cerita Teilight nie . Favourite dooo . 

okay now aku dah obsesss gilaaa dengan Twilight nieee , sukaaa yg teramat : DDD 

tadi, aku tak snap picture pun and tak ada picture yang perlu dikongsikan dekat sinii . yang adaa cuma picture Twilight , hewhewhewwww *




























okayy , dah tengokk ? hm , tak dinafikan memang Cullen family semuanya handsome-2 and cantik-2 :) okay , tak tahu nak merepek ape lagi dekat sini . nanti aku update lagi yeeeee . okay bye tc blogger .

twilight forever 

with  , 
nur farah irwani


« »