<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1360041426873233189\x26blogName\x3dFaa+Stories\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://faarxh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://faarxh.blogspot.com/\x26vt\x3d2033940488993577624', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Salam Aidilfitri :D
August 16, 2012 4:29 PM

Hi, Assalamualaikum blogger , 


tengok muka kat atas tuu , excited nak raya kayy, hihi

okay first of all sory lama kot fa tak update blog. Fa malas nak update blog act. okay sedar tak sedar lagi 3 hari nak raya . kejap jee rasa bulan Ramadhan. Hm, so korang puasa mcm mane ? okay ? hope semuanya okay. okay , entry nie fa nak cito sikit tentang persiapan raya fa tahun nie. so if korang boring , tak payah lah bace k :)

so , memandangkan raya lagi 3 hari, mcm mane dengan persiapan korang ? baju , kasut , beg and ape lgi ek , dh beli ?(for girls) hm , persiapan fa tahun nie , okay. semuanya dah beli. tahun nie fa spend RM800+ untuk beli barang raya. hihi .  

okay , tahun nie warna tema baju raya fa warna mustard. tahukan mustard ? fa 1 family pakai warna nie. fa memang berkenan sangat dengan warna nie , tu tahun nie buat warna nie and tahun nie fa raya dekat Jelebu.



hm , fa nak ambil kesempatan , nak minta maaf  dari hujung rambut sehingga hujung kuku kaki dekat korang and orang yang kenal fa jika fa ada sakitkan hati korang , terkasar bahasa , terlebih gedik and mengada . sebenarnya , fa takde niat pun nak buat mcm tu . hihi

take note : time raya jangan makan banyak sangat tauuu, nte berat naik dan macam-2 penyakit boleh datang. if korang free datang rumah kayy. btw , lagi 2 hari birthday fa. hihi mcm best birthday malam raya. kayy tak kisahlah kan , yang penting itewww sedondon dengan ehem-2 iteww. okaylah, thats all for entry nie. nanti fa update lagi yeee. K , Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin :D

lots of love , 
nur farah irwani


« »